Thursday, December 4, 2014

First colloquium esok. Am I prepared?


Assalamualaikum & Hi,

Selingan
Semalam boleh lupa nak update blog. Dah tak jadi cabaran satu hari satu blog post dah cam gini. Adoiiii... Kena make up balik. Esok tulis 2 post sekali Insya Allah.


Berita utama
Rasa macam confident for tomorrow. Tapi tu lah, mesti ada jugak risau kan. I love presentation. Cuma part nak handle Q&A tu je lah...heeeee panel-panel bijak pandai sekalian mesti nak tanya macam-macam kan?

I dah la first presenter. I always love being the first. Sebab tak ada benchmark. Untung-untung you lah jadi benchmark tu. Hopefully everything goes well tomorrow. Dah mintak mak doa kan, anak-anak... of course suami ku terchentaaaa..sila lah berdoa untuk isteri mu iniiiiii..huhuhuhuhu (I know he will read this eventually).

Slide dah print 3 copies as handout. Borang checked. Supporting documents checked. Baju & tudung dah gosok. Okay dah la kot. :p

Doa. Doa. Doa.

Insya Allah okay... Tak mampu nak tulis panjang2 dah for tonight....Nanti sambung cerita lagi.


Penutup
Wish me luck! :D







2 comments:

Tell me what you think