Monday, October 28, 2013

Kasut Jelly Bunny saya yang pertama

Jellybun
ny MV

Sebelum ni tengok je member memborong kasut Jelly Bunny. Pernah test stronglady punya, best pakai dengan rona-rona pelangi yang terang sangat ceria tapi tak terpanggil lah nak beli at that instant.

Hari ni lepas balik MAPEX 2013 di Mid Valley Exhibition Centre, turun bawah belanja kids (reward sebab behave dalam expo) Gelato Fruity masa on the way nak balik. While duduk makan tu, sekali berdepan dengan kedai kasut Jelly Bunny. Ring a bell! Hah, apa lagi.... minta izin iols nak masuk sana tengok-tengok apa yang patut.

jellybunny shop

Nampak tak masuk je tengok bawah....tengok atas... hah! nampak dah.... ada yang berkenan. Jellybunny pun ada wedges uols. Ingat kan flats jek. Price from RM29. Affordable kan? owhh, senyum meleret dah!

Ada kaler yang berkenan tapi tak de size pulak. I tried my usual size tapi sebab the shoes made from plastic so kena get one size bigger sebab dia tak akan 'expand' or membesar. Hanis my lil SIL, if you read this I have all the intention to buy you one pair. Tapi sebab you reply your size bit late, pastu I hesitate jugak that you might need one size bigger just like my case... So kesimpulan nya, you mai KL bebila I bawak u melanja Jelly Bunny one pair okay! Sila tuntut if only you read this post. :p

jellybunny quince

Tadaaaaa... Quince Jelly Bunny kaler ala-ala nude ni, dah jadi hak milik saya! If you like it, go get it for RM49. Smells yummy Jelly Bunny! Special thanks to the sponsor - always ;-)

5 comments:

  1. aku setia sungguh dengan jenama kasutku yg satu.

    ReplyDelete
  2. ramai orang suka jelly ni.. best ker? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..tu la walaupun dah agak lama femes, baru nak cuba. Best awak! Tak gigit kaki

      Delete

Tell me what you think